пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.


«Сьогодні славить вся країна своїх синів-захисників»







Щороку 14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці, УПА та українських козаків, відзначається  День захисника України.
Це свято історії, культури, високих моральних цінностей, а також – дружби та об’єднання заради втілення у життя цікавих задумів та ідей.
До свята Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника України та 77-ї річниці створення Української повстанської армії  бібліотека провела історичну годину «Сьогодні славить вся країна своїх синів-захисників» та організувала книжкову виставку "За Україну, за її волю, честь і славу, за народ!" 
  Дуже важливо у такий день вшанувати пам’ять тих, хто віддав життя за нашу незалежність і тих, хто сьогодні жертвує своїм життя за мир і спокій у нашій країні.






    


















Мета заходу : виховання молоді в дусі військових традицій українського народу, формування патріотично зрілої особистості, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу.









Немає коментарів:

Дописати коментар